Clickable Print? Printernet?

Iedereen kent Twitter inmiddels? Mooi, want ik ga het ook niet uitleggen. Google is je vriend als je meer van Twitter wil weten.

Op Twitter volg ik meerdere onderwerpen die met mijn werk te maken hebben. Eén van die onderwerpen is de print-industrie. Ik zag, naast veel advertenties van gratis drukkers, ook een aantal berichten langskomen over ‘Clickable Print’. Nieuwsgierig geworden kwam ik terecht op het weblog van Michael Josefowicz. Een gepassioneerd liefhebber van print. Heeft jarenlang in de print-industrie gewerkt en is nu zijn passie aan het volgen met Clickable Print.org. Op zoek naar projecten die de kracht van print gebruiken om de leerervaring te verbeteren.

Hij schiet vanaf de heup en denkt in 140 karakters. Hij schrijft over het gebruik van QR Codes en praat over ‘printernet’. Leuk leesvoer en boeiende stellingen voor iedere print-liefhebber!

Lees zijn weblog: Tough Love for Xerox

Tags: , , , ,

Clickable Print? Printernet?

One Response

  1. Thank you for the kind words. I posted a google translate English version at the blog. http://bit.ly/Oq81c


    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier '/' in /home/c/r/crossmediaspe/www/wp-content/themes/theonepager/includes/theme-comments.php on line 64
    14 september 2009 at 04:35 #